Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > "RencontreS", un spectacol recomandat de Dan Puric

"RencontreS", un spectacol recomandat de Dan Puric


RencontreS este o piesa cu un incredibil umor, care dinamiteaza cliseele; un spectacol epuizant, cu actori care au o conditie fizica de maratonisti. Iar inteligenta lor si modul in care isi traduc corporal povestile, te iau prin surprindere. Violeta Totir si Dragos Huluba, intr-un spectacol gandit, montat si jucat chiar de ei, isi trec multiplele personalitati prin cateva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele in alb-negru din zorii cinematografiei amintesc de marile povesti de amor din „Casablanca”, „Titanic”, „Singing in the Rain”.

Se spune ca cel mai greu pe scena este sa reprezinti lucrurile cele mai obisnuite din viata, actiunile pe care oamenii le fac aproape inconstient. Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului RencontreS. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le „joaca” si le „danseaza” cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor. Emotioneaza prin inocenta si simplitate acest limbaj comic al corpurilor care isi vorbesc si se arata publicului cu timiditate, inventand situatii prin care sentimentele se materializeaza in gest si miscare.

„Rar un asemenea spectacol in lumea teatrala de azi… un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigura a unui talent inteligent” (Dan Puric)

-> Pentru rezervari si bilete: Casa Salii Rapsodia, Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic in intervalul orar 11:00-18:00.

-> Preturi speciale pentru elevi, studenti si grupuri organizate.

-> www.passe-partoutdp.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus