Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > "The Dark Knight Rises" ar putea fi filmat si in Bucuresti

"The Dark Knight Rises" ar putea fi filmat si in Bucuresti

Cel mai nou film din seria Batman, „The Dark Knight Rises”, ar putea fi filmat si in Bucuresti, in primavara lui 2011, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Primariei Capitalei. „Stiu doar ca regizorul Christopher Nolan a lasat o lista cu locuri din Bucuresti unde doreste sa filmeze pentru un viitor proiect, care va fi analizata de conducerea municipalitatii”, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Intrebat care ar fi locurile unde Nolan vrea sa filmeze, Oprescu a dat ca exemplu Centrul Istoric si strada Edgar Quinet. Potrivit unor surse, filmarile s-ar putea desfasura si la Palatul Parlamentului, cativa membri ai echipei de filmare vizitand deja cateva sali ale cladirii.

Christopher Nolan a vizitat la sfarsitul lui decembrie 2010 Salina Turda, unde ar putea sa filmeze o serie de cadre pentru urmatorul sau film din seria Batman. Tudor Stefanie, primarul municipiului Turda, a declarat atunci ca vizita cineastilor americani a avut un caracter „neoficial”, dar a reprezentat o „prospectiune” pentru realizarea unui proiect viitor.

Potrivit surselor de la Hollywood, Christopher Nolan vrea sa le ofere personajelor din „The Dark Knight Rises” mai multa profunzime si sa realizeze un film cu accente mai intunecate, de thriller psihologic. Actorul Christian Bale il va interpreta din nou pe Batman (pentru a treia oara), Anne Hathaway va fi Catwoman, iar Tom Hardy va interpreta personajul Bane, unul dintre rivalii cei mai periculosi ai lui Batman.

  • Christopher Nolan este un regizor, scenarist si producator de film care a devenit faimos dupa ce a regizat thrillerul psihologic „Memento”, cu Guy Pearce in rolul principal.
  • Ulterior, Nolan si-a confirmat statutul de regizor talentat prin revitalizarea francizei Batman, realizand „Batman – Inceputuri/ Batman Begins” (2005) si „Cavalerul negru/ The dark Knight„, filmul cu cel mai mare succes la box-office pe plan mondial in 2008.
  • Cel mai nou film al lui Nolan, „Inceputul/ Inception„, ii are in distributie pe Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Tom Hardy si Ellen Page si are sanse mari sa fie nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus