Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "The Last Beat" – un nou film despre viata lui Jim Morrison

"The Last Beat" – un nou film despre viata lui Jim Morrison

Filmul „The Last Beat”, scris si regizat de Robert Saitzyk, va fi inspirat din viata lui Jim Morrison, dar nu va fi o biografie a regretatului lider al trupei The Doors. Conform hollywoodreporter.com, personajul principal se va numi Jay Douglas, un star rock american celebru in anii ’70. Filmul va urmari ultimele zile ale lui Jay, in Paris, precum si relatia lui cu doua femei: contesa Clemence si Valerie Eason din California, sufletul lui pereche.

Jim Morrison a murit la Paris, in 1971, in urma unui atac de cord cauzat de o presupusa supradoza de heroina. Si el avea un suflet-pereche, Pamela Courson, cea care l-a descoperit mort in cada apartamentului unde locuiau impreuna.

Actorul american Shawn Andrews, care a jucat si in filmul de debut al lui Robert Saitzyk, „After the Flood”, va aparea in rolul principal din „The Last Beat”. Filmarile vor incepe la Paris, in octombrie 2010.

Acesta va fi cel de-al treilea film despre viata lui Jim Morrison. Primul, „The Doors”, regizat de Oliver Stone in 1991, l-a avut pe Val Kilmer in rolul cantaretului. In 2009, Tom De Cillo a realizat documentarul de lungmetraj „When You’re Strange”, care se apropie mai mult de faptele reale decat filmul lui Oliver Stone. Cu imagini inedite, declaratii ale membrilor trupei si cu Johnny Depp in rol de povestitor, „When You’re Strange” ruleaza deja in SUA, din 9 aprilie 2010. Documentarul a fost realizat cu sprijinul supravietuitorilor trupei – John Densmore, Robby Krieger si Ray Manzarek.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus