Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "Twilight" debuteaza la CinemaPRO, in 23 ianuarie

"Twilight" debuteaza la CinemaPRO, in 23 ianuarie

Filmul „Twilight” („Amurg”) a avut pana acum incasari uriase, de 324 de milioane de dolari, devenind instant unul dintre cele mai mediatizate filme ale anului 2008. Protagonistii Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au trezit staruri peste noapte, iar Stephenie Meyer, autoarea cartii dupa care a fost facut filmul, a devenit o a doua J.K. Rowling.

In Romania, „Twilight” va avea parte de o premiera speciala, la CinemaPRO, care include un show de street dance oferit de trupa Jackpot si, desigur, nelipsitul covor rosu pe care vor pasi cele mai cunoscute nume din showbiz. Asadar, daca ai asteptat cu nerabdare lansarea filmului pe meleagurile noastre, esti invitata la premiera de gala, in data de 23 ianuarie 2009, incepand cu ora 20.00, la CinemaPRO.

Vezi poze cu scene din filmul „Twilight” („Amurg”).
  • „Twilight” este primul roman din saga lui Stephenie Meyer, care urmareste povestea de dragoste dintre vampirul Edward Cullen si muritoarea Bella Swan.
  • Cartea se gaseste si la noi in librarii, cu titlul „Amurg”, aparut la editura RAO.
  • Acest roman a fost urmat de alte trei, „New moon”, „Eclipse” si „Breaking dawn”, primul dintre ele fiind deja pe cale sa fie ecranizat. Cel mai probabil, filmul va aparea la sfarsitul anului 2009 sau inceputul lui 2010.
  • „New moon” va pastra, in mare, distributia din „Twilight”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus