Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "Twilight" – filmul preferat al tinerilor

"Twilight" – filmul preferat al tinerilor

Tinerii si-au spus cuvantul. Nu conteaza cate premii Oscar a castigat „Slumdog Millionaire”, filmul preferat al tinerei generatii este „Twilight”. Drama cu vampiri ecranizata dupa cartea lui Stephenie Meyer a primit 5 premii MTV din 6 nominalizari: Cel mai bun film, Cea mai buna actrita (Kristen Stewart), Cel mai bun debut masculin (Robert Pattinson), Cel mai bun sarut (Stewart si Pattinson) si Cea mai buna scena de lupta (Pattinson si Cam Gigandet).

Premiile MTV Movie Awards se decerneaza anual pe baza voturilor publicului. Si publicul a decis ca cel mai bun sarut intr-un film nu este cel din „High School Musical 3”, dintre Vanessa Hudgens si Zac Efron – care sunt un cuplu si in realitate – ci sarutul dintre Kristen Stewart si Robert Pattinson, actorii din „Twilight”, care infirma continuu ca nu sunt impreuna, in ciuda alchimiei pe care o impartasesc pe ecran.

Singurul premiu care a lipsit pentru ca „Twilight” sa castige tot ce se putea este premiul pentru Cel mai bun cantec, care i-a revenit lui Miley Cyrus si piesei „The Climb” din „Hannah Montana: The Movie”.

La fel cum s-a intamplat si la Oscaruri, Globurile de Aur, SAG Awards, Peoples Choice si Critics Choice Awards, regretatul actor Heath Ledger a fost ales Cel mai bun personaj negativ, pentru interpretarea lui Joker din „The Dark Knight”.

Musicalul „High School Musical 3: Senior Year” s-a multumit doar cu doua premii (Cel mai bun debut feminin – Ashley Tisdale, si Cel mai bun actor – Zac Efron), desi a avut patru nominalizari. Jim Carrey a urcat pe scena pentru a primi trofeul pentru Cel mai bun actor de comedie, iar Ben Stiller a fost onorat cu MTV Generation Award.

Ceremonia nu a dus lipsa de momente spumoase: Kristen Stewart si-a scapat statueta pe jos, iar Sasha Baron Cohen a aparut suspendat deasupra publicului si a „aterizat” pe Eminem, care nu a parut deloc incantat sa se trezeaza cu picioarele comedianului in jurul gatului. Sa fi fost un moment regizat sau o gluma proasta facuta rapper-ului? Deocamdata, nimeni nu face vreo declaratie oficiala pentru a lamuri misterul.

Iata lista castigatorilor:

 • Cel mai bun film – „Twilight”
 • Cea mai buna actrita – Kristen Stewart („Twilight”)
 • Cel mai bun actor – Zac Efron („High School Musical 3: Senior Year”)
 • Cel mai bun debut feminin – Ashley Tisdale („High School Musical 3: Senior Year”)
 • Cel mai bun debut masculin – Robert Pattinson („Twilight”)
 • Cel mai bun actor de comedie – Jim Carrey („Yes Man”)
 • Cel mai bun personaj negativ – Heath Ledger („The Dark Knight”)
 • Cel mai bun sarut – Kristen Stewart si Robert Pattinson („Twilight”)
 • Cea mai buna scena de lupta – Robert Pattinson vs. Cam Gigandet („Twilight”)
 • Cea mai jenanta scena – Amy Poehler („Baby Mama”)
 • Cel mai bun cantec – Miley Cyrus – „The Climb” („Hannah Montana: The Movie”)
 • MTV Generation Award – Ben Stiller

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus