Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > "Twilight" si Miley Cyrus – marii castigatori la Teen Choice Awards 2009

"Twilight" si Miley Cyrus – marii castigatori la Teen Choice Awards 2009

Premiile Teen Choice Awards se acorda anual pe baza voturilor online. La editia din 2009, au votat 83 de milioane de persoane, cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani. „Twilight”, ecranizarea romanului cu vampiri a lui Stephenie Meyer, a fost marele castigator, cu 11 premii castigate. A fost desemnat Cel mai bun film la categoria drama si Cea mai buna poveste de dragoste, iar actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart au primit fiecare cate un premiu pentru interpretare, dar si pentru Cel mai bun sarut. Taylor Lautner si Ashley Green au fost desemnati cei mai buni actori la debut, iar Cam Gigandet, Cel mai reusit personaj negativ. La categoria seriale, a dominat productia „Gossip Girl”, care a primit premiul pentru Cel mai bun serial-drama, dar si premii de interpretare, pentru actorii Chase Crawford, Ed Westwick si Leighton Meester.

Miley Cyrus a plecat acasa cu sase premii, printre care Cea mai buna actrita intr-un musical („Hannah Montana”), Cea mai buna comedie TV si Cantecul verii, „Before the Storm”, interpretat impreuna cu Jonas Brothers, care au fost gazdele show-ului. De asemenea, cei trei frati Jonas au fost desemnati fashion icon-uri ai covorului rosu si au primit alte patru premii. Zac Efron a fost un alt multi-premiant al serii, el primind trofee Teen Choice pentru Cel mai bun actor intr-un muzical („High School Musical 3”), Cel mai bun actor de comedie si Cea mai reusita scena rock (in comedia „17 Again”).

Singurul moment tensionat al serii a fost cand comedianul Dane Cook a facut aluzie la recentele poze indecente aparute pe internet cu actrita Vanessa Hudgens. Dane Cook a sfatuit-o pe actrita din „High School Musical” sa-si tina hainele pe ea, moment in care publicul a inceput sa-l huiduie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus