Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > RAZZIES 2009: Cei mai prosti actori

RAZZIES 2009: Cei mai prosti actori

Premiile Razzie (Zmeura de Aur) se acorda anual, cu o zi inaintea Oscarurilor. Desi e nominalizata de aproape fiecare data cand apare in cate un film, Paris Hilton nu vrea nicicum sa renunte la actorie. Anul acesta, ea a primit trei „zmeurici”, pentru Cea mai proasta actrita in rol principal (in „The hottie and the nottie”), Cea mai proasta actrita in rol secundar („Repo! The genetic opera”) si Cel mai prost cuplu pe ecran, alaturi de Christine Lakin si Joel David Moore, in acelasi film „The hottie and the nottie”.

Mike Meyers, alta data considerat amuzant in seria „Austin Powers” sau „Shreck”, a fost triplu premiat la Razzie 2009, pentru Cel mai prost actor, Cel mai prost film si Cel mai prost scenariu, toate pentru filmul „The love guru”.

Pierce Brosnan, fostul agent 007, a primit Zmeura de Aur pentru Cel mai prost actor intr-un rol secundar, in filmul „Mamma Mia!”. Premiul pentru Cel mai prost regizor a fost acordat lui Uwe Boll, pentru productiile „In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale”, „1968: Tunnel Rats” si „Postal”.

John Wilson, fondatorul premiilor Razzie, a declarat ca Paris Hilton si Uwe Boll sunt atat de netalentati, incat ar trebui sa lucreze impreuna: „Ea este Zsa Zsa Gabor a secolului 21, faimoasa nu pentru vreun talent anume, ci pentru relatiile ei amoroase. Ar trebui sa lucreze cu Uwe Boll. Ar putea fi vampirul principal in <Bloodrayne 3>”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus