Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Reamonn canta in deschidere la Aerosmith

Reamonn canta in deschidere la Aerosmith

Trupa Reamonn, cunoscuta pentru hiturile „Supergirl” si „Tonight”, va canta in deschiderea concertului pe care Aerosmith se pregateste sa-l sustina in premiera la Bucuresti, in 18 iunie 2010, la Romexpo. Este a doua aparitie a celor de la Reamonn in Romania, dupa concertul din cadrul B’Estival din 2005. Trupa Reamonn vine din Germania si a luat nastere in 1998. Numele e preluat de la cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, iar stilul muzical al grupului combina elemente de rock alternativ si folk. Ceilalti membri Reamonn sunt: Uwe Bossert (chitara), Mike „Gomezz” Gommeringer (percutie), Philipp „Phil” Rauenbusch (chitara bass) si Sebastian „Sebi” Padotzke (clape, saxofon).

Albumul de debut, „Tuesday” (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa „Supergirl” a ajuns in top 10 in intreaga Europa. A urmat „Dream No. 7”, in 2001, iar in 2003, Reamonn da din nou lovitura cu „Beautiful Sky”, un album cu vanzari spectaculoase pe plan international, care a tinut primul loc in topurile din tara lor natala aproape un an. Hiturile „Star” si „Allright” extrase de pe acest album au sporit popularitatea trupei. La discografia Reaomonn se adauga albumul „Raise your hands”, din 2004. Doi ani mai tarziu, albumul „Wish”, cu hitul „Tonight” in poll-position sparge din nou topurile si devine preferatul posturilor radio-TV muzicale.

Cel mai recent album Reamonn poarta numele trupei si a fost lansat in 2008. In acelasi an, Reamonn a sustinut un concert in deschiderea discursului lui Barack Obama din fata „Coloanei Victoriei” din Berlin (Die Siegessäule), in fata unei audiente de peste 200.000 de persoane. Ulterior cei de la Reamonn l-au numit pe senatorul Obama membru de onoare al trupei si i-au oferit inelul de membru.

  • Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas).
  • Pret: 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus