Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recenzie: Buna. Ce faci?

Recenzie: Buna. Ce faci?

video_youtube

Film romanesc? Nu, multumesc. Cam asta este raspunsul meu de fiecare data cand sunt invitata la un film romanesc. Ce s-a schimbat cu Buna. Ce faci? Putine, insa merita discutat pe marginea acestui subiect.

Cu aceeasi veche si plictisitoare problema pe care o are cinematografia romaneasca si anume: actorii, subiectul putea fi dragut pentru un scurt metraj in niciun caz pentru ceea ce se vrea a fi.

Filmul sare putin peste mormanul de filme romanesti despre mizerie, comunism si revolutie, insa asta nu inseamna ca-l face neaparat un film de succes.

Inca nu stiu daca este bine sa va spun subiectul pentru ca merita sa descoperiti singuri insa va pot spune doar atat: doi adulti nestiutori in ale internetului descopera un room chat unde isi pornesc discutiile nocturne. Ceea ce nu stiu ei este ca in realitate se cunosc, locuiesc impreuna si au si un copil. Si pentru ca tot am ajuns la copil, trebuie sa spun ca pustiul este putin cam derutat. Regizorul tine neaparat sa ne arate foarte multi adolescenti care fac sex mai ceva ca-n filmul Caligula. De ce? De ce nu.

Trebuie insa sa ma intorc la actori. Acestia joaca de parca se afla pe o scena de teatru, iar asta deranjeaza cumplit si taie foarte mult din veridicitatea filmului.

Filmul surprinde un Bucuresti curat, boem, dragut si vesel. Asta este foarte bine, avand in vedere ca ne-am saturat de toata mizeria care este de obicei prezentata prin filmele de pe la noi.

In orice caz, daca ar fi sa trecem cu vederea detaliile si sa-l comparam cu alte filme de la noi, Buna. Ce faci?, este de vazut intr-o seara de sambata cu prietenul. Dincolo de faptul ca este un pic cam tras de par si lungit destul de inutil pe alocuri, poate fi considerat un film decent.

  • Care este filmul tau romanesc preferat?

Site oficial: www.bunacefaci.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus