Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recenzie film: Amor la Roma

Recenzie film: Amor la Roma

  • Distributie: Josh Duhamel, Kristen Bell, Danny De Vitto
  • Regie: Mark Steven Johnson
  • Gen: comedie romantica

Daca vrei sa vezi inca o comedie cu replici siropoase si final fericit, poti alege „When in Rome” pentru o seara relaxanta in scaunul de la cinema. Nu se diferentiaza de productiile din aceeasi categorie, are doar cateva replici care iti smulg cate un zambet, cel mult si un chicotit cand ii vezi pe protagonisti cum dau in gropi (la propriu) sau cum iau un stalp in fata. Pentru superstitiosi, aruncarea unei monede intr-o fantana este inevitabil insotita de o dorinta. Dupa ce vezi acest film, poate o sa te gandesti de doua ori inainte de a mai face asta. Nu stii niciodata cum totul se poate intoarce impotriva ta…

Beth face greseala sa adune cativa banuti aruncati in fantana dragostei din Roma. In acel moment, toti cei care si-au dorit sa-si intalneasca jumatatea se vor indragosti de tanara blondina. De aici si pana la imprejurari comice si rasturnari de situatie e doar un pas. Ce poate sa iasa cand un pictor, un magician, un model si un vanzator de carnati sunt pe urmele tale? Unul dintre ei este chiar Danny DeVitto. Isi joaca rolul foarte bine, ca de obicei, insa actiunea este mai mult decat rupta de realitate. Ca exemplu, avem o scena in care cinci oameni sunt intr-o masina de jucarie, pe care o vedem strecurandu-se in trafic (visul oricarui sofer) si apoi urcand intr-un lift. Amuzant?

Firul principal urmareste relatia lui Beth (Kristen Bell) cu jurnalistul Nick (Josh Duhamel), pe care il intalneste la nunta surorii ei. Relatia lor va trece prin nenumarate suisuri si coborasuri. Nici cand trebuie sa spuna „da” in fata altarului, alaturi de cel pe care il iubeste, Beth nu poate sa-si depaseasca superstitiile. Inseamna oare acest lucru ca ea are o problema? Te las sa vezi filmul pentru a afla raspunsul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus