Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recenzie film: Super 8 – un film de nota 6

Recenzie film: Super 8 – un film de nota 6

video_youtube

Nu vreau sa supar pe nimeni, parerile personale n-ar trebui puse la colt, insa am mers la film cu o dorinta nebuna de a lua parte la ceva spectaculos dar am adormit pe scaun cu nerusinare.

Cine are masina si locuieste in Bucuresti ar putea incerca, macar o data, varianta drive-in in Baneasa. Este interesant sa stai in masina tolanit si sa te bucuri de film alaturi de prieten sau prietena. In orice caz, ai grija ce film alegi.

Actiunea filmului Super 8 este plasata in anul 1979, ceea ce este extraodinar, pentru ca m-am saturat sa vad in filme ce vad si-n jurul meu, insa povestea filmului scartaie foarte tare inca de la inceput.

Cativa pusti doresc sa realizeze un film, se intalnesc intr-o seara langa o cale ferata si sunt martori la un accident foarte straniu. Dupa acest incident, in orasul lor lucrurile incep sa o ia razna. In incercarea de a termina filmul, afla tot mai multe detalii despre fenomenul la care au luat parte.

Sunt monstri in film? Da, unul singur. O varianta mai urata a bine cunoscutului personaj E.T. : The Extra-Terrestrial. Apare insa la final, pentru putin timp, asadar nu are nimeni ocazia sa-l vada prea des.

Voi acorda insa nota 10 actorilor. Surioara mai mica a actritei Dakota Fanning, Elle Fanning, joaca admirabil. Cat despre Joel Courtney, pustiul indragostit de Elle in film, vom auzi multe in viitor. Cei doi fac filmul sa merite toti banii, povestea filmului insa este plictisitoare si obositoare. Am asteptat mai bine de o ora sa vad cine se ascunde dincolo de fenomenele ciudate din film, iar la final, fata desfigurata a lui E.T. m-a dezamagit cumplit.

Nu recomand filmul in mod special. Se ridica destul de putin peste celelalte filme care ruleaza acum la cinema. Tocmai de aceea, merita vazut doar daca ai ramas fara alte optiuni.

  • Filmul a avut premiera in Romania si poate fi vizionat la toate cinematografele din tara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus