Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Recenzie: „Flori, filme, fete sau baieti“

Recenzie: „Flori, filme, fete sau baieti“

Tocmai s-a incheiat prima saptamana de lucru dupa ditamai vacanta de sarbatori. Iar unii si-au luat liber cat o intreaga vacanta de iarna de-a copiilor, ca sa petreaca alaturi de ei cat mai mult timp.

Asa ca munca in perioada asta tot a fost atinsa de inertia atitudinii de concediu, pe care iti propun sa-l inchei usurel, fara provocari intelectuale majore, intr-un mod amuzant: jucandu-te.

Mai tii minte cum ai inchegat primele interactiuni cu baietii din bloc? Cum ati trecut de la faza trasului de cozi la cea a confidentelor? Ati jucat cu totii, laolalta, „Flori, filme, fete sau baieti“. O sa regasesti, cu siguranta, fiorii acelei perioade strabatute de sentimente incerte, dar pline tensiune sexuala in fundal, la spectacolul cu acelasi nume, al lui Mimi Branescu, pus in scena la Godot Cafe Teatru.

Reteta de intors relaxat la serviciu

Glumele din text nu sunt fantastice, dar nici ale copilariei tale poate nu erau – cel putin pentru adultul care esti acum. In schimb, te regasesti cam in toate, iar cand actiunea avanseaza spre maturitatea celor patru personaje, „Flori, filme, fete sau baieti“ se transforma dintr-o aducere aminte amuzanta intr-o recunoastere, plina de oarece amaraciune, a rateurilor pe care le-ai bifat si tu de-a lungul vietii. Dar ca a fost o calatorie frumoasa, luata cu totul.

Acest spectacol de teatru, acest „rasu-plansu“ usurel care ti-a comprimat intr-o ora si jumatate trairile si faptele versus sexul opus din adolescenta pana acum, o sa-ti stearga din minte, cel putin pe moment, ideea ca e groaznic sa revii la serviciu dupa atata timp. Pana la urma, timpul zboara atat de repede.

  • Un bilet la spectacolul cu piesa „Flori, filme, fete sau baieti“ costa 30 de lei. Mai multe detalii aici: www.godotcafeteatru.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus