Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recenzie: The Pirates! Band of Misfits

Recenzie: The Pirates! Band of Misfits

Ce dor imi era sa vad un film atat de animat, probabil inca din 2009 cand Mary and Max mi-a topit inima cu totul.

Desi Mary and Max este un film ce trebuie vazut fara discutii, poate fi doar pe placul celor mai romantici si mai melancolici, deoarece filmul este o animatie destul de trista.

Piratii, o banda de neispraviti, are mai multe sanse de reusita, deoarece este mult mai accesibil. Animatia iti aduce aminte de plastilina si de copilarie, tocmai de aceea filmul poate fi vizionat si de adulti si de copii in egala masura. Umorul este foarte racoros si usor de digerat, precum un ceai cu gheata in miezul unei zile de vara. Toate detaliile animatiei au fost foarte bine gandite pentru a te bucura fara prea multe comentarii negative la adresa filmului. Chiar si stradutele pe care personajele circula au nume amuzante si in ton cu actiunea.

Povestea filmului

Personajul principal, Capitanul Pirat are un singur tel in viata, sa castige titlul de Piratul Anului. Pentru a castiga acest trofeu pune la cale un plan maret alaturi de echipajul sau de pirati neispraviti. Actiunea se petrece atat pe strazile Londrei cat si pe Blood Island.

Personajele de plastilina trec prin situatii comice si ajung sa-si croiasca, incet dar sigur drumul catre succes. Ar fi de prisos sa va povestesc totul pentru ca filmul trebuie vazut si nu citit.

Pentru a te ajuta insa sa intelegi unde se plaseaza animatia in lumea cinematorgafica, am sa-ti amintesc si de Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit. Un film asemanator ca umor de Piratii, o banda de neispraviti.  Asadar, dupa ce vizionezi filmul la cinema, nu uita sa le urmaresti si pe celelalte doua recomandate de noi: Mary and Max (2009) si Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005).

Vizionare placuta!

  • Filmul poate fi vizionat in toate cinematografele din Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus