Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recomandare cinema: "Camera 1408"

Recomandare cinema: "Camera 1408"

De ce sa-l vezi?

Pentru ca – nu-i asa? – ti se facuse dor de John Cusack, care nu a mai avut o aparitie notabila de la „Juriul” incoace. Este el mai batran acum, mai cu riduri, dar tot ramane un actor carismatic. Doar s-a intalnit cu atatea femei frumoase… (Neve Campbell, Lili Taylor, Alison Eastwood, Claire Forlani, Minnie Driver).

Avand in vedere faptul ca filmul este ecranizarea romanului omonim al lui Stephen King, cunoscut ca si maestrul genului horror, pregateste-te pentru suspans, efecte speciale, mult zgomot, spirite, fantome, entitati… Nu te astepta la scene socant de sangeroase; suspansul este sugerat prin atmosfera si prin poveste. Iar personajul cel mai terifiant este 1408, acea camera diabolica ce il aduce pe John Cusack in pragul nebuniei.

Mai greu de digerat este faptul ca 80% din actiune se petrece intre patru pereti, care pe parcursul filmului se seplaseaza, ingheata, curg, se umplu de sange si mucegai. Si totul e vazut doar din perspectiva personajului lui John Cusack. Falshback-urile din perioada cand fetita lui traia mai reduc din senzatia de claustrofobie pe care ti-o poate produce filmul la un moment dat. In rest, doar laptop-ul este singura legatura a personajului cu lumea din afara celor 4 pereti blestemati.

Cu cine?

Categoric, nu te duce singura! Ia pe oricine cu tine, atata vreme cat nu are sub 15 ani, pentru ca filmul are limita de varsta. O sa ai nevoie de un brat in care sa-ti infigi unghiile in momentele culminante.

Unde si cand?

CinemaPRO – Piata Universitatii: Joi, 21:30

Hollywood Multiplex: Vineri – Joi, 22:15

Movieplex Cinema Plaza Romania: Vineri – Joi, 21:45

Nu-l rata daca ti-au placut:

Site oficial: www.1408-themovie.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus