Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Recomandare teatru: Rencontres

Recomandare teatru: Rencontres

Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului „Rencontres”. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii si tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le „joaca”, le „mimeaza” si le „danseaza” cu placere, ajutati de un al treilea personaj – fundalul sonor.

Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat. „Rencontres” este o… „intalnire” cu harul celor care vor sa comunice sincer si direct emotie publicului.

O scena goala, doi actori si o lume imaginata cu usurinta dupa un scenariu comic al intalnirilor dintre un El si o Ea dau viata unui spectacol pe cat de simplu, pe atat de solicitant. Dragos Huluba si Violeta Totir fac mima, danseaza, bat step, vorbind despre iubire. Din fiecare gest se naste firesc un altul la fel de expresiv si plin de candoare. Spectacolul are o desfasurare asemanatoare derularii imaginilor in filmele mute.

Emotioneaza prin inocenta si simplitate acest limbaj comic al corpurilor care isi vorbesc si se arata publicului cu timiditate, inventand situatii prin care sentimentele se materializeaza in gest si miscare. Putem spune ca, in mod sigur, unora le place gestul…

  • CAND? Joi, 11 februarie, ora 19.30.
  • UNDE? Sala Rapsodia (str. Lipscani 53).
  • Rezervari bilete: tel 021/315.89.80, zilnic intre orele 11-18.
  • www.passe-partoutdp.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus