Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Recompensa cu bucluc

Recompensa cu bucluc

Milo Boyd (interpretat de Gerard Butler) este un agent de recuperare fara noroc, care primeste misiunea vietii lui: i se cere nici mai mult nici mai putin decat sa puna mana pe fosta lui nevasta, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care incerca sa scape de inchisoare. La inceput, el crede ca va castiga extrem de usor banii de recompensa, dar cand Nicole ii fuge printre degete, pentru a urmari o pista in legatura cu musamalizarea unei crime, Milo isi da seama ca nu-i va merge deloc usor cu Nicole.

Despre film

„Recompensa cu bucluc” a inceput cu o conversatie peste gard intre doi vecini. Cei doi vecini erau, din intamplare, producatorul Neal H. Moritz si regizorul Andy Tennant, care mai colaborasera anterior pentru filmul „Sweet Home Alabama”.

„Noi stam deseori la taclale, chiar peste gard,” recunoaste Tennant. „El m-a intrebat: <Si ce proiecte mai ai?> iar eu i-am raspuns: <N-am nicio idee>. Asa ca Neal a continuat: <Eu am un scenariu. Nu vrei sa-l citesti?>”

Scenariul s-a dovedit a raspunde perfect sensibilitatilor si capacitatilor lui Andy Tennant. Concentrat pe eforturile unui recuperator din New York de a-si aduce fosta sotie inapoi la inchisoare, filmul „Recompensa cu bucluc” nu este „doar o comedie romantica,” afirma Moritz. „Este o comedie de actiune care are si ceva romantism in ea. Andy realizeaza cu multa maiestrie toate aceste lucruri – comedie, romance si actiune.”

„Milo este agent de recuperare a unor evadati, condamnati sau suspecti, care nu prea are de lucru – el a fost anterior politist, dar a fost dat afara din Politie, iar acum abia se descurca de la o zi la alta,” explica Neal H. Moritz. „Milo primeste acum o sarcina neasteptata si promitatoare – fosta lui sotie a incalcat conditiile eliberarii pe cautiune, iar el trebuie acum s-o gaseasca si s-o aduca inapoi, la inchisoare.” Andy Tennant completeaza: „Nu e vorba decat de o singura persoana. S-o prinda ii va fi usor, dar s-o aduca inapoi in fata justitiei, pare a fi mai dificil.”

Actorul Gerard Butler s-a declarat incantat de umorul scenariului: „L-am citit si mi-a placut la nebunie. E ironic, amuzant, provocator. Am ras de la inceput si pana la sfarsit si mi-am spus: <Vreau sa-l interpretez pe tipul asta>”.

Desi Nicole, personajul interpretat de Jennifer Aniston, pare mai bine plasata, are si ea secretele ei dubioase, care atarna la fel de greu ca si cele ale fostului ei barbat. „Nicole este reporter la Daily News si nu s-a prezentat la o audiere pentru ca se afla pe urmele unei povesti pe care vroia s-o publice”, explica Jennifer Aniston. „Am putea spune, da, ca este o infractoare. Iar acum Milo are ocazia vietii lui, de a o gasi si de a o aduce inapoi la inchisoare, lucru care-i da probabil satisfactia implinirii unui vis.”

  • Premiera in Romania: 26.03.2010
  • Site oficial: www.thepursuitbegins.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus