Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Regulament concurs

Regulament concurs

1. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura in perioada 29 septembrie – 13 octombrie 2008, este organizat de Sanoma Hearst Romania SRL si este promovat in portalul www.femeia.ro si in newsletter-ele si alertele Femeia.ro.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursurile desfasurate in portalul www.femeia.ro nu pot participa angajatii companiilor Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
–> Fiecare participanta trebuie sa incarce o fotografie cu animalul ei de companie (caine, pisica, papagal, hamster, iepuras etc.), insotita de un text scurt despre el.

–> Poza poate fi votata din momentul introducerii ei pe site.

–> Ultima zi de inscriere a pozelor si de votare: 13 octombrie.

IMPORTANT!

 • Pentru a putea incarca o poza si pentru a vota e necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei participante.
 • Este obligatoriu ca numele si prenumele trecute in aplicatia de incarcare a pozei sa fie identice cu cele din contul Femeia.ro si cu cele din buletinul de identitate. In caz contrar, premiul va fi acordat altei participante.
 • Fiecare participanta poate incarca o singura poza. Daca o persoana posteaza poze de pe conturi diferite, doar una dintre ele va fi luata in considerare.
 • Daca o persoana posteaza aceeasi poza de pe conturi diferite, doar punctajul uneia dintre poze (cel mai mare) va fi luat in considerare.
 • Pozele neclare (dimensiune minima pe latime: 500 pixeli), pozele furate de pe net sau cele care nu au legatura cu tema concursului vor fi sterse.
 • Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice imagini si texte cu caracter obscen, provocator sau al caror continut poate provoca obiectii de orice fel.

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Dupa fiecare 7 zile de concurs, va fi desemnata o poza castigatoare, care va primi un premiu in valoare de 100 de lei. Pozele castigatoare vor fi selectate dupa 2 criterii:

 • scorul acumulat prin votare = 60% pondere in decizia finala
 • decizia echipei Femeia.ro = 40% (pentru a nu dezavantaja imaginile inscrise in ultimele zile de concurs)

Castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat prin e-mail, dupa ce numele lor va fi facut public pe site. In decurs de maxim 30 de zile, ei trebuie sa raspunda solicitarii, pentru a-si revendica premiul.

Premiile vor fi expediate prin posta, in maxim 30 de zile de la data la care castigatorul furnizeaza adresa lui exacta pentru expedierea premiului.

 • In cazul in care castigatoarea are domiciliul in Bucuresti, aceasta va fi rugata sa vina, in decurs de maxim 30 de zile, la sediul Sanoma Hearst Romania (Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, etaj 4) pentru a intra in posesia premiului.
 • In cazul in care castigatoarea este din provincie, ea va primi premiul prin posta, in maxim 30 de zile de la data la care si-a revendicat premiul, trimitand redactiei Femeia.ro adresa pentru primirea premiului.

IMPORTANT! O persoana poate castiga la acest concurs o singura data.

5. PREMII
Vor fi oferite 2 premii, cate unul in fiecare saptamana de concurs. Numele castigatoarelor va fi anuntat in pagina de concurs. Fiecare premiu consta in jucarii si hrana pentru animale in valoare de 100 lei. Produsele nu vor fi stabilite decat dupa ce se desemneaza castigatorii, intrucat trebuie tinut cont de tipul de animal care castiga (caine, pisica, hamster, etc.).

6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca o castigatoare sa fie considerata valida, este obligatoriu ca datele personale trecute in contul www.femeia.ro (nume, prenume, e-mail si numar de telefon) sa fie reale (sa coincida cu datele din bulentinul / cartea de identitate). In caz contrar, se va alege un alt castigator.

De asemenea, numele si prenumele pe care participanta le trece cand incarca o poza trebuie sa coincida cu numele si prenumele din contul Femeia.ro si cu cele din buletin.

7. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Vor exista 2 poze castigatoare, cate una desemnata la fiecare 7 zile de concurs, in functie de scorul acumulat (pondere 60%) si de decizia redactiei Femeia.ro (pondere 40%). Numele persoanelor castigatoare va fi publicat in pagina de concurs in ziua imediat urmatoare.

8. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, fiecare participant este de acord cu prevederile prezentului regulament.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus