Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Regulament concurs

Regulament concurs

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.a. Organizatorul campaniei este S.C. STUDIO MODERNA S.R.L., persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, et. 4, sector 6, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/12581/2002, CUI 15065733. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.newsite.femeia.ro/craciun-eco.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se desfasoara in perioada 14 decembrie 2010 – 4 ianuarie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 4 ianuarie 2011.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Fiecare participanta trebuie sa se logheze in contul Femeia.ro si sa raspunda corect la intrebarea concursului.

IMPORTANT!

  • Pentru a putea vedea intrebarea, este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
  • Datele de contact ale contului tau trebuie sa fie corecte, complete si reale. Chiar daca ai deja un cont in Femeia.ro, actualizeaza-ti datele. Cum? Dupa ce te loghezi in site, da click AICI si verifica daca toate datele tale sunt corecte, inclusiv adresa completa. (Formularul nu este vizibil decat daca il accesezi DUPA CE te-ai logat in site!)
  • Intrebarea concursului are un singur raspuns corect.
  • Indiciul pentru raspunsul corect se gaseste pe www.ivyss.ro.
  • Fiecare utilizator poate raspunde la intrebare o singura data.

5. DESEMNAREA CASTIGATOARELOR
5.a. Vor fi desemnate 2 castigatoare prin tragere la sorti dintre toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului.

5.b. Primul nume castigator va fi anuntat in pagina de concurs in data de 24 decembrie 2010, iar al doilea nume castigator va fi anuntat in data de 5 ianuarie 2011.

6. PREMII
6.a. Vor fi acordate 2 premii, fiecare constand intr-un cos Beauty Romantic oferit de IvyssPlant, care contine:

-> 1 crema fluida de corp cu extract de melc si karite, antivergeturi si anticelulita [vezi produs]

-> 1 crema anticelulita Ivyss Plant cu extract de alge marine [vezi produs]

-> 1 ulei de masaj cu ulei esential de portocale [vezi produs]

-> 1 crema-balsam pentru fata cu extract din melc si Sangre de Drago [vezi produs]

-> 2 lumanari decorative

6.b. Valoarea unui premiu este de aproximativ 320 lei.

6.c. Fiecare castigatoare va fi anuntata ca a castigat prin e-mail de catre redactia Femeia.ro, a doua zi dupa publicarea numelui ei in pagina de concurs, si i se va cere adresa completa pentru a-i fi trimis premiul.

6.d. In decurs de 7 zile de la primirea mail-ului, persoana castigatoare trebuie sa comunice redactiei Femeia.ro adresa completa la care sa-i fie expediat premiul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR
7.a. IvyssPlant isi asuma intreaga responsabilitate pentru expedierea premiilor si detine toate detaliile legate de modalitatea de expediere a premiilor.

7.b. Premiile vor fi trimise pana cel tarziu in 31 ianuarie 2011.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Numele castigatoare vor fi anuntate in pagina de concurs in zilele de 24 decembrie 2010, respectiv 5 ianuarie 2011, si vor primi individual un e-mail din partea redactiei Femeia.ro, pentru a fi informate despre cum vor intra in posesia premiului.

  • ATENTIE! Daca datele trecute in contul Femeia.ro sunt gresite si redactia nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca numarul de telefon si adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

9. TAXE SI IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.newsite.femeia.ro/craciun-eco. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe Str. Buzesti nr. 85, etaj 4, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:

  • sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
  • sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE
Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

Imaginile premiilor sunt cu valoare informativa.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, cu conditia de a semnala in pagina de concurs ca exista modificari la regulament si de a face trimitere catre regulamentul modificat.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, etaj 4, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus