Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Regulamentul concursului

Regulamentul concursului

1. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura in perioada 18 septembrie – 16 octombrie 2008, este organizat de Sanoma Hearst Romania SRL si este promovat in portalul www.newsite.femeia.ro si in newsletter-ele si alertele Femeia.ro.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursurile desfasurate in portalul www.newsite.femeia.ro nu pot participa angajatii companiilor Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii, si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
–> Fiecare participanta trebuie sa incarce o fotografie cu reteta ei de toamna preferata (muraturi, compot, dulceata, conserve, deserturi cu fructe de sezon etc.), insotita de textul retetei, care va fi trecut in campul denumit „Scurta descriere”.

–> Reteta poate fi votata din momentul introducerii ei pe site.

–> Ultima zi de inscriere a retetelor si de votare: 16 octombrie.

IMPORTANT!

 • Pentru a putea incarca o imagine si pentru a vota este necesar sa te loghezi. Daca nu ai cont Femeia.ro, creeaza-ti unul aici.
 • Este obligatoriu ca datele trecute in contul Femeia.ro (nume si prenume) sa fie IDENTICE cu cele din cartea de identitate, iar numarul de telefon si adresa de e-mail sa fie cele reale. In caz contrar, premiul va fi acordat altei participante.
 • Fiecare participanta poate incarca o singura reteta/ poza. Daca o persoana posteaza retete de pe conturi diferite, doar una dintre ele va fi luata in considerare.
 • Daca o persoana posteaza aceeasi reteta de pe conturi diferite, doar punctajul uneia dintre retete (cel mai mare) va fi luat in considerare.
 • Pozele care nu au textul retetei trecut la „Scurta descriere”, precum si pozele neclare (dimensiune minima pe latime: 500 pixeli) sau cele care nu au legatura cu tema concursului vor fi sterse.
 • Textul trecut la „Scurta descriere” trebuie sa contina: denumirea retetei + ingrediente + cantitati + mod de preparare.
 • Ne rezervam dreptul de a elimina din concurs orice imagini si texte cu caracter obscen, provocator sau al caror continut poate provoca obiectii de orice fel.

4. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
La fiecare 7 zile, vor fi desemnate cate 3 retete castigatoare, fiecare fiind premiata cu un 50 de lei. Retetele castigatoare vor fi selectate dupa 2 criterii:

 • scorul acumulat = 60% pondere in decizia finala
 • decizia echipei Femeia.ro = 40% (pentru a nu dezavantaja imaginile inscrise in ultimele zile de concurs)

Castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat prin e-mail, dupa ce numele lor va fi facut public pe site. In decurs de maxim 30 de zile, ei trebuie sa raspunda solicitarii, pentru a-si revendica premiul.

Premiile vor fi expediate prin posta, in maxim 30 de zile de la data la care castigatorul furnizeaza adresa lui exacta pentru expedierea premiului.

 • In cazul in care castigatoarea are domiciliul in Bucuresti, aceasta va fi rugata sa vina, in decurs de maxim 30 de zile, la sediul Sanoma Hearst Romania (Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, etaj 4) pentru a intra in posesia premiului.
 • In cazul in care castigatoarea este din provincie, ea va primi premiul prin posta, in maxim 30 de zile de la data publicarii numelui ei in portalul www.newsite.femeia.ro.

IMPORTANT! O participanta poate castiga la acest concurs o singura data.

5. PREMII
Vor fi oferite cate 3 premii saptamanal, fiecare constant in suma de 50 de lei.

6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, este obligatoriu ca datele personale trecute in contul newsite.femeia.ro (nume, prenume, e-mail si numar de telefon) sa fie reale (sa coincida cu datele din bulentinul / cartea de identitate). In caz contrar, se va alege un alt castigator.

7. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATOARELOR
Cate 3 retete castigatoare vor fi desemnate la fiecare 7 zile de concurs, in functie de scorul acumulat (pondere 60%) si de decizia redactiei Femeia.ro (pondere 40%). Numele persoanelor castigatoare va fi publicat in pagina de concurs in ziua imediat urmatoare.

8. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus