Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Resident Evil: Viata de apoi

Resident Evil: Viata de apoi

„Resident Evil: Viata de apoi” este cel de-al patrulea film din seria de succes inspirata de jocul video „Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment. Actiunea filmului incepe la patru ani dupa izbucnirea epidemiei cu virusul T, creat de Umbrella Corporation pentru a combate imbatranirea si bolile nervoase. Din pacate, efectul colateral al acestui virus este acela de a reinvia celulele moarte, transformand-o pe gazda in zombie.

Reluand subiectul de unde a ramas ultimul film din serie, „Resident Evil: Viata de apoi” ne-o prezinta pe Alice (Milla Jovovich) in Japonia, conducand o armata de clone ale propriei sale fiinte impotriva vechiului ei dusman, presedintele companiei Umbrella, Albert Wesker. Alice zboara spre tinuturile inghetate si salbatice ale Alaskai, pentru a gasi supravietuitori in Arcadia, aparent singurul loc de pe Pamant in care nu a patruns virusul T.

Dar se pare ca Arcadia nu este pamantul fagaduintei, iar singurul semn de viata din acest tinut este fosta camarada de arme a lui Alice, Claire Redfield (Ali Larter), care sufera acum de amnezie totala. Tarand-o pe Claire dupa ea, Alice continua sa caute solutii, iar asta o conduce spre Los Angeles, unde intalneste un grup de supravietuitori baricadati intr-o fosta inchisoare, care incearcasa tina piept unei armate de zombi. Ajutand-o pe Claire sa-si recapete memoria si abilitatile, Alice isi conduce ceata de supravietuitori intr-o misiune chinuitoare de salvare – descoperind acum ceva cu mult mai terifiant de cat si-ar fi putut imagina oricare dintre ei.

In primele trei filme ale seriei, Alice se gasea in situatii disperate luptand impotriva sinistrei Umbrella Corporation si a armatei ucigase compuse din mortii-vii. „Resident Evil: Viata de apoi” ridica actiunea la un cu totul alt nivel, folosind cascadorii si efecte senzationale in 3D.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus