Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Revista Auto Motor si Sport in portofoliul Sanoma Hearst Romania

Revista Auto Motor si Sport in portofoliul Sanoma Hearst Romania

Sanoma Hearst Romania a obtinut licenta de la Motor Presse International si isi consolideaza astfel pozitia de lider pe piata revistelor din Romania. Auto Motor si Sport este prima revista auto lansata in Romania, inca din 1997, si unul dintre brandurile de traditie din Europa. Este recunoscut ca lider de opinie si furnizeaza lunar informatie exclusiva si surprinzatoare din domeniul auto. Audienta revistei in Romania se ridica la peste 283.000 de cititori pe editie, iar vanzarile revistei in jurul a 14.000 exemplare.

  • „Auto Motor si Sport se potriveste perfect cu portofoliul nostru de reviste pentru barbati. Sunt foarte bucuroasa ca am adaugat acest mare si binecunoscut brand in portofoliul Sanoma Hearst Romania. Acest lucru subliniaza strategia noastra de a fi lideri de piata pe cele mai importante segmente. Alaturi de revista, vom dezvolta desigur si partea digitala”, a declarat Els Loesberg, CEO South East Europe Sanoma Magazines International.

Linia editoriala de succes va fi continuata de catre Adrian Dragan, redactor-sef al publicatiei impreuna cu echipa lui. Publisher-ul responsabil de revista in cadrul Sanoma Hearst Romania, Theodor Manolache a declarat: „Auto Motor si Sport intareste clusterul nostru de publicatii pentru barbati, alaturi de FHM, Esquire si National Geographic. Pentru clientii nostri de publicitate, Auto Motor si Sport vine sa completeze cea mai buna oferta de public cumparator de reviste pentru barbati.”

Auto Motor si Sport este cel al 18-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst Romania si va aduce o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 1,5 milioane lei chiar din acest an.
————–
Sanoma Hearst Romania mai editeaza revistele: Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, Esquire, FEMEIA., Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi, Sanatatea de azi, FHM, Harper’s Bazaar, Mami, Marie Claire, National Geographic, NG Traveler, Story, Villa Design precum si numeroase website-uri – mami.ro, newsite.femeia.ro, miresici.ro, parinti.com, cosmopolitan.ro, fhm.ro, story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus