Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Revista National Geographic lanseaza experimentul Cubul de gheata

Revista National Geographic lanseaza experimentul Cubul de gheata

In Parcul Coltea din Bucuresti, a fost adus un metru cub de gheata in care se afla un lingou de aur, in valoare de 10.000 de euro. Banii vor fi castigati de persoana care va estima cel mai exact timpul in care se va topi complet cubul de gheata, timp exprimat in zile, ore si minute, si trimis prin SMS redactiei revistei National Geographic.

  • Regulamentul concursului si detaliile complete despre participare se gasesc la adresa www.natgeo.ro/cubul-national-geographic/.

Langa cub, sunt plasate o camera web si o mini-statie meteo, astfel incat pe se pot urmari imagini live din parcul Coltea, precum si prognoza meteo zilnica, gratie parteneriatului cu Administratia Nationala de Meteorologie. Detalii despre stadiul topirii cubului se pot afla zilnic de la radio Europa FM si de la Kanal D, partenerii media ai „Cubului de gheata”, experiment sponsorizat de Zaharul Margaritar.

Pana la topirea cubului, in fiecare sambata si duminica, in parcul Coltea se vor organiza diverse actiuni legate de modul in care se poate diminua pericolul incalzirii globale. Cristian Lascu, redactor-sef al revistei National Geographic, subliniaza importanta acestui experiment: „O calota glaciara se poate topi fara sa ne pese, pentru ca e prea departe de noi. Dar cand un metru cub de gheata dispare in cateva zile sub ochii nostri in luna februarie, asta ne poate pune pe ganduri.”

Revista National Geographic este editata de Sanoma Hearst Romania, care contine in portofoliu titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, Villa Design, FEMEIA., Mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi si Sanatatea de azi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus