Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Ritmuri de tango argentinian la The Ark

Ritmuri de tango argentinian la The Ark

Primavara incepe la The Ark cu o seara pasionala de tango argentinian si propune o fascinanta calatorie de initiere in arta celui mai senzual dans al tuturor timpurilor.

Evenimentul va avea loc de 1 Martie, incepand cu ora 21:00, si va fi primul dintr-o serie de evenimente dedicate tangoului in The Ark Lounge, fiind organizat de Teodora Chiliment, in parteneriat cu Scoala pentru dezvoltare culturala Magisteria si The Ark.

De Martisor, The Ark Lounge va prezenta o seara veritabila de tango argentinian care va cuprinde un demo pasional, o lectie de initiere in tainele provocatorului dans si o petrecere. Fara a avea grija memorarii structurilor de pasi specifice tangoului argentinian sau a ritmului muzicii, toti cei prezenti vor invata metode de a se apropia de partener si modalitati de a se bucura de viata intr-un stil relaxat, lipsit de griji.

Dansat inca din cele mai vechi timpuri pe strazile din Buenos Aires, interzis de-a lungul vremii, reabilitat de istorie si celebrat de moda, tangoul argentinian este o imbinare a numeroase stiluri care s-au dezvoltat de-a lungul timpului in diferite regiuni ale lumii.

Tangoul argentinian se danseaza intr-o maniera care poate varia de la o imbratisare foarte deschisa la una extrem de apropiata, conexiunea puternica dintre cei doi parteneri fiind unul dintre cele mai importante aspecte.

Stilul se diferentiaza de majoritatea dansurilor de societate prin improvizatie si abordarea artistica in care fuzioneaza o multitudine de elemente intr-o maniera spontana. Practicantii de tango sunt adesea cunoscatori ai altor doua stiluri de dans strans legate de acesta: vals creol (waltz) si milonga.

Comments

comments

Lasă un răspuns