Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Ritualul – The Rite

Ritualul – The Rite

video_youtube

Dupa ce a tulburat o lume intreaga in Tacerea Mieilor, castigatorul premiilor Oscar Anthony Hopkins se intoarce la genul horror intr-un nou film de exceptie, Ritualul, o poveste despre puterea raului bazata pe intamplari reale.

Avand la baza cartea scrisa de Mat Baglio, The Rite: The Making of a Modern Exorcist, „Ritualul” este un film terifiant in care Diavolul reuseste sa isi gaseasca acoliti chiar si in cel mai sfant colt de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) e trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza indoielilor lui in legatura cu dogmele religiei. Desi este fascinat de toate aspectele credintei, tanarul isi foloseste scepticismul ca pe o armura si nu ezita sa le spuna superiorilor ca raspunsurile pot fi gasite mai degraba in tratamente psihiatrice decat in exorcizari.

Insa Michael incepe sa isi puna la indoiala parerile in ziua in care il intalneste pe Parintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizari pe care le-a facut. Ajuns fata in fata cu un caz de „posedare” atat de puternic incat si Parintele Lucas pare sa fie depasit, Michael incepe sa vada ca, dincolo de explicabil, exista fenomene pe care nimeni nu poate sa le controleze. Raul i se dezvaluie tanarului in cea mai pura forma, cu o violenta de nedescris si il aduce in punctul in care un singur lucru il mai poate salva.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus