Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Rochia de mireasa a lui Kate Middleton va fi creata de Bruce Oldfield

Rochia de mireasa a lui Kate Middleton va fi creata de Bruce Oldfield

Rochia de mireasa pe care Kate Middleton o va purta la nunta ei cu printul William al Marii Britanii va fi creata de designerul britanic Bruce Oldfield, informeaza femalefirst.co.uk.

Speculatiile privind alegerea designerului au aparut dupa ce mama si sora lui Kate, Carole si Pippa, au vorbit cu designerul la magazinul acestuia. Vizita a durat o ora si jumatate, timp in care cele doua femei au studiat mai multe rochii din magazin.

O sursa apropiata casei regale a declarat pentru Daily Express: „Trebuie sa fi fost o intalnire speciala, deoarece, ca regula generala, domnul Oldfield nu lucreaza in vitrina magazinului”.

O alta sursa a declarat pentru Daily Mail: „Kate a ajuns, in mare, la o decizie. Dar vrea sa tina secret modelul si designerul, ca surpriza pentru mire in ziua nuntii, in linie cu traditia”.

Parintii lui Kate, Carole si Michael Middleton, au decis sa plateasca pentru rochia de mireasa a fiicei lor.

  • Printul William si Kate Middleton s-au cunoscut pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia si au o relatie de aproape zece ani, marcata de cateva despartiri si reimpacari.
  • William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton – ambii in varsta de 28 de ani – s-au logodit in 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.
  • Casatoria va avea loc la catedrala Westminster din Londra, pe 29 aprilie 2011, la 30 de ani de la somptuoasa nunta a printului Charles si a printesei Diana, in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus