Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > RocknRolla

RocknRolla

„RocknRolla”, regizat de Guy Ritchie dupa un scenariu scris de el insusi, este o comedie de actiune, care face o incursiune in lumea interlopa londoneza, unde afacerile imobiliare au inlocuit drogurile, iar infractorii sunt cei mai mari antreprenori in domeniu. Dar cei care incearca sa intre pe aceasta piata – de la micii escroci ca One Two, pana la miliardarul rus Uri Obomavich – nu-l pot ignora pe unicul Lenny Cole.

Mafiot de scoala veche, Lenny stie cum sa reduca la tacere orice birocrat, broker sau gangster care-i sta in cale. Dar asa cum spune mana lui dreapta, Archy, Londra este punctul de plecare pentru schimbarea dezastruoasa a vremurilor, din cauza mafiotilor veniti din Est si a criminalilor flamanzi de pe strazi. Stimulati de miza de milioane, toti interlopii londonezi conspira, se aliaza sau se razboiesc pentru a insfaca o halca cat mai mare. Dar adevarata prada va cadea in mainile unui star rock drogat – fiul vitreg al lui Lenny, despre care se credea ca a murit.

Site oficial: rocknrolla.warnerbros.com

Gerard Butler interpreteaza rolul lui One Two, un interlop fara scrupule, care incearca sa joace la ambele capete. Tom Wilkinson, nominalizat de doua ori la premiul Oscar, il interpreteaza pe mafiotul lipsit de scrupule Lenny Cole, care face parte din fosta crima organizata a Londrei, acum pe cale sa piarda teren in fata mafiei pline de bani venita de peste granite. Mark Strong este Archy, mana dreapta a lui Lenny Cole, iar Toby Kebbell il interpreteaza pe rock starul dat disparut, Johnny Quid.

  • Premiera in Romania: 10.04.2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus