Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Romanian Fashion Week merge si la Shanghai

Romanian Fashion Week merge si la Shanghai

A XII-a editie Romanian Fashion Week va fi prezenta intre 9 si 15 iulie 2010 si la Shanghai, in cadrul Expozitiei Mondiale Shanghai 2010, organizata de Asociatia FIT (Future In Textile) in colaborare cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Ministerul Afacerilor Externe.

Drumul de la Iasi la Shanghai

Din creatiile fiecarui designer participant la Iasi vor fi alese cate 3-4 piese, pentru a fi incluse intr-o defilare de moda, care va avea loc pe podiumul pavilionului Romaniei la Shanghai, Greenopolis, de 3 ori pe zi in fiecare din cele 7 zile cat dureaza evenimentul din China.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Printre participantii care vor fi prezenti la Iasi se numara: Adelina Ivan, Alina Latan, Andreea Musat, Cristina Nichita, George Hojbota, Irina Marinescu+twenty(2)too, Irina Schrotter, Jolidon, Kinga Varga, Lena Criveanu, Lucian Broscatean, Mihaela Glavan, Mircea Barbulescu, Papucei, Razvan Ciobanu si Stephan Pelger.

„Este sansa noastra de a arata ceea ce putem noi face cel mai bine: o moda creativa, o moda moderna, o moda de calitate. De fapt, acest eveniment vrea sa atraga atentia asupra meseriilor creative din Romania, asupra imaginatiei pline de culoare si modernism a acestor, cred eu, corifei ai frumosului vizual” , spune Irina Schrotter, organizatoarea evenimentului de moda.

Expo foto si compilatie RFW

Pe parcursul a doua zile de festival la Iasi, renumiti fotografi (Cosmin Bumbut, Cosmin Gogu, Marius Baragan, Gabriel Hennessey, Alex Galmeanu) vor expune fotografii care au ca tema ecologia.

Vali Barbulescu nu va rata nici el RFW. El va lansa „Inside Romanian Fashion Week”, un proiect de fotografii realizate in backstage si nu numai. DJ-ul se va ocupa si de mixaje pentru petrecerile BFW, care se vor desfasura la clubul The Office Lounge din Iasi. Mixajele vor fi incluse pe compilatia „Romanian Fashion Week Disc 1”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus