Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > S-a lansat revista National Geographic Traveler

S-a lansat revista National Geographic Traveler

National Geographic Traveler, cea mai citita revista de calatorii din lume, va aparea si in Romania incepand cu 1 decembrie 2008. Editia in limba romana il are ca redactor-sef pe Catalin Gruia, care ne asigura ca fiecare pagina a revistei este „creata sa te impinga sa iti faci bagajele si sa-ti dea informatiile practice de care ai nevoie sa te descurci la fata locului”. „Scriem despre destinatii cu personalitate si ne straduim sa le ajutam sa si-o pastreze, avand convingerea ca un <spirit al locului> autentic e atat in beneficiul turistilor, cat si al comunitatilor pe care ei le viziteaza. Aceasta este misiunea noastra. Daca si tu simti la fel, Traveler va deveni revista ta preferata si vom calatori impreuna in toata lumea”.

Cezar Burlan, director de vanzari publicitate la Sanoma Hearst Romania, explica de ce Romania are nevoie de o astfel de revista: „Surprinzator poate, turistul roman in comparatie cu cel german, de exemplu, conform declaratiilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, este mai pretentios, mai bine informat si cheltuie aproape de 10 ori mai mult pe pachete suplimentare de servicii. Tinand cont de aceste date, revista National Geographic Traveler este concluzia cea mai la indemana”.

  • National Geographic Traveler este revista de calatorii a National Geographic Society, cea mai mare organizatie educationala si stiintifica non-profit din lume (7,5 milioane de abonati, in 190 de tari).
  • Revista are 124 de pagini, format 200 x 270 mm, frecventa trimestriala si un tiraj de 20.000 de exemplare, distribuit national. Pretul este de 10 lei.
National Geographic Traveler intregeste portofoliul Sanoma Hearst Romania, care editeaza in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, National Geographic, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, FEMEIA., Mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi si Sanatatea de azi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus