Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > S-a lansat revista Villa Design

S-a lansat revista Villa Design

Villa Design este combinatia ideala intre clasic si modern pentru tot ceea ce e remarcabil in arta, arhitectura si design. Targetul revistei este format din persoane cu varsta intre 25-55 de ani, 50% femei si 50% barbati, cu educatie superioara, venit si standarde sociale ridicate. Cititorul Villa Design e preocupat in mod deosebit de calitate. Pentru el, casa si mediul in care traieste sunt mijloace de a-si exprima reusita in viata.

Despre conceptul editorial al revistei, redactorul-sef Adela Parvu declara: „Villa Design cuprinde in paginile ei o lume fabuloasa, nu numai obiecte, interioare si destinatii spectaculoase, ci si o aprofundare la nivel de idee, de explorare a ceea ce se afla dincolo de imagine, in lumea fascinanta a Frumosului care cuprinde designul, arta si arhitectura, dar si moda vestimentara. In Villa Design, invitatia nu ramane doar la nivel de contemplare vizuala, ci este una care incita la a simti, a dori sa te inconjori de ceea ce este spectaculos si frumos”.

„De ce lansam in plina criza imobiliara o publicatie home&deco? Pentru ca este o publicatie extraordinar de bine facuta”, explica Cezar Burlan, advertising sales director Sanoma Hearst. „Mai este loc pe piata pentru o alta revista? Intotdeauna va fi loc pentru un produs bun in dauna celor mai putin bune”.

  • Pagini: 164
  • Aparitie: trimestriala
  • Tiraj: 15.000 de exemplare
  • Pret: 9.9 lei
Villa Design intregeste portofoliul Sanoma Hearst Romania, care editeaza in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, National Geographic, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, FEMEIA., Mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi si Sanatatea de azi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus