Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Saga Amurg: Eclipsa

Saga Amurg: Eclipsa

video_youtube

Bella se afla la un nou punct de rascruce: Victoria, unul dintre vampirii malitiosi, cauta sa se razbune pe ea, iar o astfel de viata, mereu pusa in pericol, o face pe Bella sa se gandeasca pe cine alege: pe Edward sau pe bunul ei prieten, Jacob. Se pune din nou problema imortalitatii care i-ar aduce fericirea vesnica alaturi de Edward, dar care o si ingrijoreaza din ce in ce mai mult pe Bella.

Regizorul celei de-a treia parti din seria „Twilight„, David Slade, a avut succes cu productia „Capcana fatala” („Hard candy”, 2005) pentru care a primit premiul de cel mai bun film in cadrul Festivalului Catalonez de Film International, iar acum a intrat in randul regizorilor care si-au adus contributia in realizarea fenomenului „Amurg”, alaturi de Catherine Hardwicke („Amurg”, 2005) si Chris Weitz („Luna noua”, 2009).

Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner au lucrat foarte mult timp impreuna la „Eclipsa”, iar Robert considera ca acest lucru a fost un avantaj deoarece i-a ajutat sa creeze interpretari mult mai bune ale personajelor.
Kirsten este de acord cu Robert, afirmand ca daca lucrezi cu prietenii „nu poti minti”. Scenele trebuie sa fie cat mai reale, asa ca presiunea asupra jocului actoricesc a fost mult mai mare decat in celelalte doua parti.
Incepand cu 2 iulie, ai sansa sa vezi cat de realist au iesit scenele romantice dintre Bella si Edward, dar si pe cine va alege Bella intre vampirul Edward si un varcolacul Jacob.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus