Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a anunta finalul memorabil al seriei fenomen

Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a anunta finalul memorabil al seriei fenomen

Lansata in 2008, prima parte a sagai Amurg a transformat povestea de iubire a muritoarei Bella si a vampirului Edward intr-un adevarat fenomen global, cucerind rapid publicul din intreaga lume si depasind recorduri dupa recorduri. Acum, Saga Amurg: Zori de Zi – partea a 2-a, distribuit in cinematografe de MediaPro Distribution din 16 noiembrie, marcheaza iminenta despartire de personajele alaturi de care am trait momente pline de suspans si romantism.
 
Ca dovada a unui succes covarsitor, primele patru filme ale seriei – Amurg, Saga Amurg: Luna Noua, Saga Amurg: Eclipsa si Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1 – au inregistrat incasari record in lumea intreaga, in timp ce romanele care stau la baza seriei au devenit adevarate succese comerciale. Pana in prezent, franciza Amurg a avut incasari interne de peste 1 miliard de dolari, iar biletele vandute in lumea intreaga au depasit 2,5 miliarde de dolari. Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a nu se lasa mai prejos si sparge recorduri inca dinainte de lansare, trailerul oficial al filmului adunand peste 7 milioane de vizualizari in doar 24 de ore de la lansarea pe site-ul yahoo.com.
 
Nerabdatori si entuziasti, fanii fenomenului Amurg vor fi surprinsi si pe deplin cuceriti de actiunea din capitolul final, in care familia si iubirea sunt obiectivele principale. Noi personaje controversate, dovezi de dragoste nemuritoare si o lupta de proportii epice vor intregi o poveste universal adorata, cu milioane de fani din intreaga lume.
 
Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.
 
Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata?
 
Cea de-a cincea parte a seriei, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, se pregateste pentru despartirea de fanii sai printr-o avanpremiera cu totul speciala care va avea loc miercuri, 14 noiembrie, la Cinema City Cotroceni din AFI Palace, incepand cu ora 19:00.
 
Detinatorul unui Premiu Oscar, Bill Condon semneaza regia filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, distribuit de MediaPro Distribution din16 noiembrie in cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanţa, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Onesti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Cinema 3D Colours (Craiova), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus