Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Sanatatea Sandrei Bullock, afectata de filmarile la „Gravity”

Sanatatea Sandrei Bullock, afectata de filmarile la „Gravity”

Sandra Bullock a declarat recent intr-o emisiune de televiziune ca s-a confruntat cu accese de depresie si furie pe platourile de filmare ale peliculei "Gravity", dupa ce a stat inchisa timp de zece ore intr-un bazin de izolare senzoriala.

Actrita americana a trebuit sa filmeze cea mai mare parte a scenelor singura, suspendata de cabluri si inchisa intr-un bazin de izolare senzoriala, pentru a reda imponderabilitatea spatiului. Bullock a marturisit ca aceste scene au avut un impact serios asupra sanatatii ei mintale.

Regizorul Alfonso Cuarón a trebuit sa o tina sub observatie pe Sandra Bullock, ca sa fie sigur ca nu isi pierde sangele rece si chiar l-a rugat pe fiul in varsta de trei ani al actritei, Louis, sa o inveseleasca ori de cate ori avea nevoie de sprijin.

Invitata in emisiunea "The View" a Barbarei Walters, difuzata pe postul de televiziune ABC, actrita a declarat: "Eram deprimata, eram furioasa, ma intristam foarte tare pentru ca ma aflam intr-un spatiu intunecat, fara contact uman, nu se auzea niciun sunet. Alfonso vedea tot ce se intampla, erau camere peste tot si uneori striga «Clacheaza, clacheaza, aduceti copilul»."

In filmul "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron, Sandra Bullock si George Clooney interpreteaza rolurile a doi astronauti aflati in deriva in spatiu, dupa ce naveta lor a fost distrusa in timp ce ei efectuau o iesire pe orbita.

"Gravity" a obtinut 55,8 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in America de Nord, aceasta suma fiind un record de incasari pentru un film lansat in octombrie, cand de obicei se inregistreaza o audienta mai scazuta.

Dupa ce a jucat in "Povestea unui campion/ The Blind Side", un rol pentru care a primit premiul Oscar in 2010, Sandra Bullock a luat o pauza in cariera, a divortat de Jesse James si a adoptat un copil, pe nume Louis. Actrita americana, care a devenit celebra jucand mai ales in comedii si in filme romantice, pare sa prefere in ultimii ani roluri din repertoriul dramatic si a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks si Viola Davis.

Vezi aici secvente din film

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus