Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Sandra Bullock este Femeia anului 2010

Sandra Bullock este Femeia anului 2010

Editorii revistei americane People au numit-o pe Sandra Bullock Femeia Anului 2010 in cadrul topului pe care il realizeaza la sfarsitul fiecarui an. Actrita in varsta de 46 de ani a avut un an marcat de suisuri si coborasuri: ea a primit premiul Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”, dar la putin dupa aceea, a divortat de Jesse James si a anuntat ca a adoptat un baietel afro-amercian in varsta de trei luni.

In topul People al celor mai interesante si influente persoane din 2010 se regasesc: Michelle si Barack Obama, Angelina Jolie si Brad Pitt, Michael Douglas, printul William si Kate Middleton, Elin Nordegren (fosta sotie a lui Tiger Woods), Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange – fondatorul WikiLeaks, Ricky Martin, Mark Zuckerberg – fondatorul Facebook, Kim Kardashian si minerii chilieni.

  • Sandra Bullock este o actrita americana devenita celebra in anii ’90, gratie filmului de actiune „Speed – Cursa infernala”, dar mai ales comediilor romantice in care a jucat: „Miss Congeniality” si „While You Were Sleeping”.
  • In 2009, revista Forbes a pus-o in fruntea topului cu cele mai bine platite actrite de la Hollywood, iar Time a inclus-o pe lista celor mai influenti oameni din 2010.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus