Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Sanoma Hearst si Anchor Grup editeaza revista Mall Inclusive

Sanoma Hearst si Anchor Grup editeaza revista Mall Inclusive

MALL INCLUSIVE, revista companiei Anchor Grup distribuita gratuit in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, va fi editata incepand cu anul 2009 de catre Departamentul de Custom Publishing al trustului de presa Sanoma Hearst, unul dintre cei mai mare editori de reviste din Europa.

MALL INCLUSIVE este o revista trimestriala de shopping si lifestyle care, in noul format cu 100 de pagini, vine cu solutii si sugestii de cumparaturi, informatii despre evenimente, aparitii editoriale si discografice. Se adreseaza unui cititor pasionat de moda si de beauty, dar si dornic sa descopere noutati legate de tehnologia de ultima ora, decoratiuni interioare, gastronomie si cinematografie.

„Astazi, tot mai multi isi petrec timpul liber in mall-uri, pentru ca aici gasesti aproape tot ce ti-ai putea dori, sub un singur acoperis”, declara Marilena Brinzan, PR Manager si coordonator al revistei din partea Anchor Grup. „Acum, dupa doi ani si jumatate de la aparitia revistei, avem un nou format, un numar marit de pagini si o noua prezentare grafica. Citititorii nostri pot afla primii care sunt noutatile din Bucuresti Mall si Plaza Romania”.

Stefan Andrei, Business Development Director Sanoma Hearst, adauga: „Custom Publishing-ul in Sanoma Hearst reprezinta mai mult decat editarea unei reviste. Realizarea sau re-inventarea unor concepte editoriale si intelegerea pietei clientului sunt parte integranta a activitatii noastre. Astfel, suntem aproape de cititorii nostri, indiferent daca acestia reprezinta marea masa, un public de nisa sau publicul intern al unei corporatii. Intelegerea business-ului clientilor presupune implicare si timp, avantajul nostru principal fiind experienta si abilitatile ce ne-au facut publisher-ul numarul 1 de reviste in Romania”.

Despre mAll Inclusive

Sanoma Hearst elaboreaza conceptele de grafica si de editorial ale publicatiei MALL INCLUSIVE, in colaborare cu Anchor Grup.

Revista apare trimestrial, are un numar de 100 de pagini si este distribuita gratuit in centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, precum si prin direct mailing, intr-un tiraj de 20.000 de exemplare.

Echipa editoriala coordonata de Radiana Bratu este formata atat din membri ai departamentului de Custom Publishing, cat si din editori ai revistelor Beau Monde, Harper’s Bazaar si Esquire. Experienta redactiei in editarea revistelor glossy se regaseste in intregul continut al publicatiei.

Despre Sanoma Hearst

Sanoma Hearst Romania si-a inceput activitatea in 1999. Acum publica 17 titluri si opereaza 15 site-uri web, fiind unul dintre primele trusturi de presa din Romania.

Sanoma Magazines opereaza in 13 tari europene, avand produse media de calitate pe cele mai competitive piete. Sanoma este al patrulea cel mai mare editor de reviste din Europa, publicand peste 275 de reviste.

Portofoliul Sanoma Hearst Romania include in prezent titlurile: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Story, National Geographic, Harper’s Bazaar, Esquire, Marie Claire, Casa si gradina, FEMEIA., Mami, Femeia de azi, Bucataria de azi, Mamica de azi si Sanatatea de azi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus