Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Săptămâni Româneşti la McDonald’s

Săptămâni Româneşti la McDonald’s

În cadrul acestei campanii, consumatorii vor avea ocazia să descopere produse complet noi: sandvişurile McMici şi DubluMcMici, sandviş cu porc şi sos de hrean, salată de varză şi un desert special cu afine.

Pregătite cu grijă la McDonald’s, noile produse reprezintă o îmbinare perfectă între ingredientele de calitate furnizate de partenerii companiei şi specificul românesc.
„La McDonald’s suntem în permanenţă atenţi la cerinţele consumatorilor noştri, precum şi la tradiţiile ţărilor unde avem restaurante.
 
Suntem în România de aproape 18 ani şi credem că este un moment potrivit să arătăm că McDonald’s este un brand care ştie să se adapteze gustului local. Aşa a apărut campania Săptămâni Româneşti la McDonald’s. Suntem mândri de efortul nostru şi sperăm ca produsele să fie apreciate atât de consumatorii noştri fideli cât şi de aceia care şi-au dorit confirmarea că McDonald’s este un brand îndrăzneţ”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.
Campania Săptămâni Româneşti la McDonald’s se desfăşoară în perioada 1 mai – 2 iunie 2013 în toate restaurantele McDonald’s din ţară. 
 
 
Mai multe informaţii despre produsele McDonald’s pot fi accesate pe site-ul: www.mcdonalds.ro şi pe  pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/McDonalds.ro.       
 

Comments

comments

Lasă un răspuns