Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Scapino – rasfatul comediei

Scapino – rasfatul comediei


Comedia „Scapino”, dupa Molière revine in aceasta toamna in capitala. Piesa a avut premiera pe 6 iunie la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si mai multe reprezentatii in tara.

Viziunea surprinzatoare, contemporana a regizorului Dan Tudor si interpretarea exceptionala a protagonistilor au facut din „Scapino” un succes. Publicul a savurat fiecare replica, a descoperit cu incantare talentul actorilor din generatia mai tanara si s-a inclinat in fata „veteranilor” teatrului.

Ion Dichiseanu, Valentin Uritescu, Ileana-Stana Ionescu, Monica Davidescu, Andrei Duban, Ilinca Goia, Dragos Ionescu, Razvan Oprea, Orodel Olaru, condusi cu dibacie de tanarul si talentatul regizor Dan Tudor dau viata si culoare unei piese care a avut premiera acum 340 de ani.

„Vicleniile lui Scapino”, de Molière, este o piesa reprezentativa pentru genul comediei. Formula clasica potrivit careia tinerii indragostiti, carora li se opun parintii, sunt ajutati de servitori dobandeste in „Scapino” dinamism.

Va invitam la un spectacol de teatru autentic, modern si imprevizibil, cu o distributie de exceptie, perfect sudata de un regizor inzestrat cu mult umor. „Scapino”, intr-o adaptare mai actuala ca niciodata, face parte din seria evenimentelor culturale „Arta contra drog”, organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula.

Nu ratati intalnirea cu „Scapino” la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” pe 24 si 31 octombrie si in luna noiembrie pe 7, 21 si 28, de la ora 19:30.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” si on line si costa: 50 lei si 70 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus