Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Scarlett Johansson si Jude Law – nominalizati la Tony 2010

Scarlett Johansson si Jude Law – nominalizati la Tony 2010

Scarlett Johansson, Jude Law, Catherine Zeta-Jones si Denzel Washington sunt doar cativa dintre actorii de cinema nominalizati in 2010 la premiile Tony, care rasplatesc cele mai bune performante de pe Broadway. Scarlett Johansson este nominalizata la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru piesa „A View From the Bridge”, de Arthur Miller. Colegul ei de scena, Liev Schreiber, se „lupta” la categoria Cel mai bun actor cu Jude Law, propus pentru rolul din „Hamlet”, cu Denzel Washington („Fences”), Christopher Walken („A Behanding in Spokane”) si Alfred Molina („Red”).

Catherine Zeta-Jones a primit o nominalizare la categoria Cea mai buna actrita in rol principal intr-un musical, pentru aparitia in „A Little Night Music”. Ea a declarat ca este incantata pentru nominalizare si ca experienta de a juca in aceasta piesa si de a lucra cu partenerii ei de scena a fost una dintre cele mai frumoase din cariera: „Nici in vise nu imi imaginam un debut mai bun pe Broadway, mai ales dupa nominalizarea la Tony”.

Piesa inspirata de albumul „American Idiot” al trupei Green Day a fost nominalizata la categoria Cel mai bun musical. De asemenea, spectacolul in care apare Denzel Washington, „Fences”, este pe locul doi in topul celor mai multe nominalizari, adunand in total zece. Este devansata doar de „Fela!” si „La Cage Aux Folles”, cu cate 11 nominalizari fiecare.

  • Cea de-a 64-a decernare a premiilor Tony va avea loc pe 13 iunie 2010, la Radio City Music Hall din New York. Gazda show-ului urmeaza sa fie anuntata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus