Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Scena fierbinte, baie rece

Scena fierbinte, baie rece

Cu toate ca scena respectiva a constituit deliciul barbatilor de pe platou, Lucy Liu marturiseste ca a trecut printr-un adevarat cosmar in timpul filmarilor: „Era 3 dimineata si noi ne aflam intr-o piscina pentru copii, imbracate doar in lenjerie intima si inconjurate de spuma.

Bineinteles ca a trebuit sa repetam scena de cateva ori, spre marea bucurie a barbatilor, care s-au strans in numar foarte mare pe platou, avand in vedere ca era 3 dimineata si filmam o singura scena. Va dati seama ca lor nu le pasa ca eu si Nicolette eram de-a dreptul impietrite de frig”.

Filmul lui Les Mayfield („Flubber”, „Nelegiuitii Vestului salbatic”, „Agent fara voie”) il mai aduce in prim plan si comediantul Cedric The Entertainer. El interpreteaza rolul lui Jake, un tip normal, dupa toate aparentele, care se trezeste intr-o camera de hotel, cu o durere groaznica de cap. Problemele lui incep atunci cand descopera langa el un cadavru si o geanta in care se afla 250,000 de dolari.

Lucy Liu („Kill Bill”, „Slevin: Nevinovat cu ghinion”, „Ingerii lui Charlie”) o interpreteaza pe Gina, o chelnerita care pretinde ca este prietena lui Jake. Rolul i se potriveste actritei asiatice ca o manusa, avand in vedere faptul ca ea a fost la un moment dat chelnerita in viata reala. Blonda Nicolette Sheridan este cealalta femeie care ii da tarcoale lui Jake, pretinzand ca este sotia lui.

Comedia „Nume de cod: Agentu’ de serviciu” ruleaza in cinematografele noastre din data de 25 ianuarie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus