Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Schweppes Film Festival

Schweppes Film Festival

Increderea, aerul sofisticat, maturitatea si spiritul „intepator si ironic” au caracterizat comunicarea brandului Schweppes inca de la inceputul secolului trecut. Toate acestea se regasesc si in noua campanie, care aduce insa un element nou ce starneste curiozitatea: misterul.

Ideea campaniei a pornit de la valorile brandului si de la caracteristicile publicului care consuma bautura Schweppes: publicul adult. Festivalul este structurat pe ideea unei serii de scurt-metraje incitante, al caror fir epic este inteles pe deplin doar accesand site-ul www.schhh.ro.

Scurt-metrajele din cadrul festivalului au fost selectionate dintre creatiile cinematografice ale mai multor regizori cunoscuti in Europa, fiind special concepute in urma unui brief Schweppes. Cineastii au plecat de la un mesaj specific, dar au avut deplina libertate in abordarea diverselor genuri cinematografice – romance, drama, thriller, comedie, actiune.

Campania Scwheppes Online Film Festival include componente ATL, BTL, relatii publice si utilizeaza o gama complexa de canale de comunicare: TV, cinema, presa scrisa si internet.

  • Portofoliul Schweppes in Romania cuprinde la momentul actual: Kinley Tonic, Bitter Lemon si Clear Lemonade.

Comments

comments

Lasă un răspuns