Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Scissor Sisters lanseaza un nou album – Night Work

Scissor Sisters lanseaza un nou album – Night Work

Considerati una dintre cele mai mari trupe a ultimilor zece ani din Marea Britanie, Scrissor Sisters au petrecut mult timp in studiourile din Londra, Bahamas si in orasul natal new York si sunt acum gata sa continue succesul inregistrat de albumul „Ta-Dah”. Al treilea cel mai bine vandut album al anului al 2006, „Ta-Dah” a inregistrat vanzari de 1,4 milioane de unitati doar in Marea Britanie si a lansat hitul „I Don’t Feel Like Dancin'”, ajuns no. 1.

„Night Work”, al treilea album semnat Scissor Sisters, este un material dance, insa nu unul electronic. Se poate inca identifica sound-ul trupei din studioul de repetitii. Albumul va fi precedat de primul extras pe single „Fire with Fire”, care se va lansa pe 20 iunie 2010. Iar din 12 aprilie, piesa „Invisible Light” va putea fi ascultata pe site-ul oficial al trupei.

Este pentru prima data cand Scissor Sisters au lucrat cu producatorul Stuart Price, responsabil pentru materiale semnate The Killers sau Madonna. Aceasta colaborare este una fireasca, luand in condiserare faptul ca in 2004, la primul lor turneu, Scissor Sisters au cantat in deschiderea trupei Zoot Woman a lui Stuart Price.

Premiera noului material Scissor Sisters a avut loc in cadrul unui show in Austin, Texas, in luna martie 2010. La doar cateva ore dupa spectacol, au fost fost postate numeroase materiale pe youtube, iar bloggerii din intreaga lume au salutat noile creatii.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus