Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Scrisori catre Julieta

Scrisori catre Julieta

video_youtube

Clasica poveste de iubire dintre Romeo si Julieta imaginata de William Shakespeare da nastere unor noi interpretari, de secolul XXI: Sophie, o tanara americana ajunge in Verona, locul de origine al povestii celor doi indragostiti celebri, dupa ce intra ca voluntar in grupul „secretarilor Julietei”. „Secretarii” raspund sutelor de scrisori lasate la unul dintre zidurile din curtea faimoasei Julieta. Sophie va ajunge nu doar sa raspunda la una dintre scrisori, datand din 1957, ci o va si ajuta pe autoarea ei sa isi implineasca iubirea.

Dupa ce am vazut-o pe Amanda Seyfried in rolul lui Sophie din „Mamma mia!” (2008), acum o vedem tot in rolul lui Sophie si cautand tot iubire si fericire. Sophie din „Scrisori catre Julieta” are parte de doua prezente masculine: Victor, interpretat de Gael Garcia Bernal, si Charlie (Christopher Egan). Vanessa Redgrave, castigatoare a premiului Oscar in 1977, o interpreteaza pe Claire, femeia care de mai bine de 50 de ani incearca sa simta iubirea adevarata.

Daca povestea nu te convinge, poate numele lui Gary Winick te va face sa-ti doresti sa vezi filmul. Este regizorul unor filme precum „Razboiul mireselor” (2009) si „Azi 13, maine 30” si se poate lauda cu un premiu pentru regie la Festivalul de Film Sundance, pentru „Mormolocul” (2002). Daca Amanda Seyfried si-a gasit in viata reala jumatatea, in persoana lui Dominc Cooper, partenerul ei in „Mamma mia!”, ramane sa vezi ce poveste de iubire ii aduc „Scrisorile catre Julieta” lui Sophie.

  • Premiera in Romania: 21 mai 2010.
  • Site oficial: .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus