Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Scurtmetraje de Kirsten Dunst si James Franco la Cannes 2010

Scurtmetraje de Kirsten Dunst si James Franco la Cannes 2010

Scurtmetrajele "Bastard", regizat de actrita Kirsten Dunst, si "The Clerk’s Tale", in regia lui James Franco, vor inchide sectiunea Semaine de la Critique, la Festivalul de Film de la Cannes 2010.

Scurtmetrajul "Bastard", cu o durata de sase minute si avandu-i in distributie pe Brian Geraghty, Juno Temple si Lukas Haas, prezinta povestea unui cuplu care calatoreste in desert, unde va intalni trei barbati ajunsi acolo din motive misterioase. Filmul va fi proiectat si in competitia oficiala a Festivalului Tribeca. Filmul "The Clerk’s Tale" este al treilea scurtmetraj din cariera lui James Franco si are la baza poemul omonim semnat de Spencer Reese. Filmul regizat de actorul american despre culisele emisiunii TV Saturday Night Live a fost proiectat recent in cadrul Festivalului de Film South by Southwest.

Atat "Bastard", cat si "The Clerk’s Tale", vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes pe 20 mai 2010.

La categoria "Scurtmetraj" au fost selectate titlurile "A distração", de Ivan Cavi Borges, si Gustavo Melo (Brazilia), "Berik", de Daniel Joseph Borgman (Danemarca), "The Boy Who Wanted to Be a Lion", de Alois Di Leo (Marea Britanie), "Deeper Than Yesterday", de Ariel Kleiman (Australia), "Love Patate", de Gilles Cuvelier (Franta), "Native Son", de Scott Graham (Marea Britanie), si "Vasco", de Sébastien Laudenbach (Franta).

  • Cea de-a 63-a editie a Festivalului de la Cannes are loc in perioada 12 – 23 mai 2010.
  • Filmele din sectiunea Semaine de la critique vor rula in perioada 13 – 21 mai 2010.

Sursa: www.artboom.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus