Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Secret irezistibil

Secret irezistibil

Filmul „Secret irezistibil” descrie viata lui Sophie Hartley (Susan Sarandon), o femeia convinsa ca cineva vrea sa-i fure copii, sotul si chiar viata. Ea devine din ce in ce mai sigura ca Mara (Emily Blunt), frumoasa colaboratoare a sotului ei, este cea care vrea sa-i faca rau.

Pe plan profesional, Sophie este un grafician de succes, dar un termen-limita care se contureaza amenintator o face sa se teama de un eventual esec. In plus, un secret socant din viata ei ameninta sa iasa la iveala.

Pentru ca nimic nu este asa cum trebuie, Sophie are probleme si in viata de cuplu, cu sotul ei, Craig (Sam Neil). Viata femeii se destrama. Se simte pazita, urmarita si copiata pana in cele mai mici detalii. Ii dispar lucruri din casa – jucariile fiicei, fotografii de familie si chiar rochia ei preferata…

Fara sa-i mai pese de consecinte, Sophie incepe sa o urmareasca pe Mara, care in cele din urma obtine un ordin de restictie impotriva ei. Sophie ajunge sa-si piarda si sotul, si custodia copiilor. Cand constientizeaza ca tot ceea ce insemna viata pentru ea este pierdut, Sophie incepe sa lupte. Dar inainte de a-si recupera familia, descopera ceva infricosator: un secret, care paradoxal, poate distruge sau vindeca.

SUSAN SARANDON (Sophie)

Susan Sarandon este una dintre putinele actrite cu o cariera longeviva si de succes la Hollywood. In 1980, a fost nominalizata pentru prima data la premiile Oscar, pentru rolul din „Atlantic City”, regizat de Louis Malle. Au urmat nominalizarile pentru interpretarile din „Bull Durnham” (1988) si „Thelma and Louise” (1991). In 1995, a si castigat premiul Oscar, cu rolul din „Dead Man Walking”, unde l-a avut ca partener pe Sean Penn.

SAM NEIL (Craig)

Sam Neil a atras atentia cineastilor cu rolul sau din „My Brilliant Career” (1979), unde a jucat alaturi de Judy Davis. Cariera lui include filme precum: „Cry in the dark” (1988), unde a ajucat alaturi de Meryl Streep, „Dead Calm” (1989), cu Nicole Kidman, „The Piano” (1933) cu Holly Hunter si Harvey Keitel si „Jurassic Park”.

EMILY BLUNT (Mara)

Dupa ce a aparut in numeroase seriale TV, foarte bine cotate in Marea Britanie („Boudicca”, „Foyle’s War” si „Henry VIII”), Emily Blunt a debutat in cinematografie in 2004, cu filmul lui Stephen Poliakoff, „My Summer of Love”. De asemenea, Emily a jucat in „The Devil Wears Prada”, alaturi de Meryl Streep si Anne Hathaway, „Wicker Park” si „The Snow Goose”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus