Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Secrete din trecut

Secrete din trecut

In „Easy virtue” („Secrete din trecut”) Jessica Biel o interpreteaza pe Larita, o tanara din America, divortata si pasionata de raliuri.

Dupa ce se casatoreste cu un englezul John Wittaker, interpretat de Ben Barnes (cunoscut pentru rolul Printului Caspian in „Cronicile din Narnia”), Larita trebuie sa calatoreasca pana in Anglia ca sa-si cunoasca noii socri, interpretati in film de Kristin Scott Thomas si Colin Firth.

Jessica Biel are in „Secrete din trecut” un look complet schimbat: este blonda si cu parul mai scurt decat il poarta de obicei. Ea a declarat despre rolul ei: „Nu m-am considerat indeajuns de rautacioasa si nesuferita pentru a interpreta genul asta de rol. Pentru mine, nu e natural sa am abordari si dialoguri atat de directe. Apoi, m-am gandit la provocarea imensa pe care o reprezinta rolul asta pentru mine. Mi-a placut la nebunie sa am o limba ascutita, sa fiu o scorpie si, in acelasi timp, o femeie extrem de puternica”.

  • „Secrete din trecut” va rula in Romania incepand cu 27 februarie 2009, in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj si Bacau, precum si in cinema Cityplex din Constanta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus