Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Secretul zilelor de nastere

Secretul zilelor de nastere

Stiai ca data de nastere spune multe despre personalitatea noastra? De fapt, dupa mai multi astrologi, profeti si vizionari, viata este o mare roata care se invarte dupa propriile-i reguli si care se supune unei legi universale, in functie de cicluri foarte precise.

De aceea oamenii nascuti in aceeasi zi, indiferent de an, ocupa acelasi punct in acest ciclu al vietii si impartasesc anumite caracteristici. Aceasta lucrare este rodul unui demers riguros si complet, bazat deopotriva pe astrologie, numerologie si tarot.

Pentru fiecare zi a anului, ea va revela nu numai principalele trasaturi de caracter ale celor care sunt nascuti in acea zi, dar si telurile pe care le urmaresc si atitudinea lor fata de dragoste si bani. Prin urmare, cartea Isabellei Biron este un instrument util pentru descoperirea de sine si a altora, o cheie fara egal.

„Secretul zilelor de nastere” iti va dezvalui marile linii ale personalitatii si te va ajuta sa intelegi mai bine oamenii care iti vor marca viata. Astfel, datorita cunoasterii acestui secret, toate relatiile tale vor fi de acum inainte mai usoare si mai fericite.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus