Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Seriale de urmarit impreuna cu iubitul tau

Seriale de urmarit impreuna cu iubitul tau

Serialele sunt la modă. Putem spune chiar că aproape a devenit o activitate obsesivă. Şi nu doar aştepţi cu nerăbdare apariţia unui nou episod, dar urmăreşti mai multe seriale în acelaşi timp. 

Din această cauză lupta pe televizor a devenit ceva obişnuit, cel puţin la mine în casă. Bănuiesc că în fiecare cuplu există această problemă.

E normal că el, iubitul meu, nu suportă să urmărească seriale precum “Neveste disperate” iar eu am o antipatie pentru “ Walking Dead”.

Citeste si: 7 actori sexy din MArea Britanie

Aşa că, în loc să avem această constantă luptă în casă pe televizor, am ajuns la conlcuzia că putem găsi seriale pe care să le urmărim împreună.

Evident că fiecare îşi urmăreşte în continuare serialele preferate (atunci când celălalt are altceva de făcut), dar am făcut şi o listă cu ce putem urmări împreună. Poate vă vin idei, nu?

Gotham: Un nou serial în care el se poate bucura de acţiune şi de Batman, iar tu te poţi bucura de felul cum arată actorul Ben McKenzie.

Citeste si: Top 5 filme cu Brad Pitt

Big Bang Theory: Râsul e bun şi în cazul acesta se întinde pe 8 sezoane. Cuplurile care râd împreună, rămân împreună.

True Detective: E cineva care nu s-ar uita la un serial în care joacă  Matthew McConaughey şi Woody Harrelson? Iar dacă terminaţi primul sezon, nu aveţi decât să aşteptaţi cu nerăbdare pe cel de-al doilea în care vor juca Colin Farrell şi Vince Vaughn.

Citeste si: Cele mai bune 5 filme ale lui George Clooney

Elementary: Fii Watson pentru al tău Holmes şi încercaţi să rezolvaţi misterul împreună.

Acum e rândul tău. Ce seriale urmăreşti împreună cu iubitul tău?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus