Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Serj Tankian va concerta la Festivalul ARTmania Sibiu

Serj Tankian va concerta la Festivalul ARTmania Sibiu

video_youtube

ARTmania Festival 2010 va fi gazda unui concert marca Serj Tankian. Artistul care a revolutionat muzica rock va concerta in weekendul 13-15 august la Sibiu. Solistul trupei System Of A Down a debutat in cariera solo cu albumul „Elect The Dead”, dupa ce in august 2006 trupa din care facea parte s-a oprit din cantat. In zece ani, System Of A Down devenise cea mai inventiva trupa de hard rock din generatia ei.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Se pare ca Serj Tankian nu a fost demoralizat de destramarea trupei si a continuat sa lucreze singur. Primul lui album solo a confirmat calitatile lui de autor si de producator, cantaretul armean-american ajungand celebru datorita vocii lui, a mesajelor directe si a activismului dedicat cauzelor umanitare.

Serj Tankian va completa suita de artisti celebri care au urcat pe scena ARTmania Festival: Nightwish, HIM, Amorphis, Opeth, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

  • Biletele si abonamentele sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus