Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Sexting by Loredana Groza

Sexting by Loredana Groza

Editura Coreus Publishing a lansat „Sexting”, probabil cea mai dorita carte a anului 2009 in Romania, un volum in care Loredana Groza vorbeste despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena si barbati. „Sexting” contine eseuri aparute de-a lungul timpului sub forma de articole in diferite reviste sau ca monolog in emisiunea TV „Miss Lori”, cat si cateva povesti noi.

Semnificatia titlului este la fel de incitanta ca si continutul cartii. Astfel, conversatia despre sex prin intermediul mesajelor, a sms-urilor sau a e-mailului, poarta denumirea de sexting. In mod bizar, sexting-ul inseamna in acelasi timp intimitate si anonimat. Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile, intimitatea ei: „Acum, totul trebuie sa intre in cateva vorbe intr-un mesaj cat mai explicit si cat mai putin romantic. Aproape toata lumea face sexting, chiar daca nu o recunoaste! Pentru unii, reprezinta substitutul pentru sex real atunci cand sunt plecati in delegatii, iar cu cateva sms-uri isi pot satisface nevasta geloasa.”

„Sexting” reprezinta o noua modalitate prin care Loredana dezvaluie calitatile care au ajutat-o sa ramana mereu in top. Vei descoperi aceeasi Lori: talentata, efervescenta, dinamica, surprinzatoare, poate uneori socanta, dar mereu puternica.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus