Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Si noi ce mai mancam?

Si noi ce mai mancam?

Lansarea cartii „Si noi ce mai mancam? Noua ordine alimentara”, scrisa de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, a adunat la Casa Boiereasca personalitati din domeniul nutritiei, printre Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Evenimentul a fost pregatit de Dana Sota, autoarea cartii „Frumusetea se invata” si realizatoarea emisiunii de beauty „Viata in roz”.

Majoritatea produselor pe care le consumam astazi sunt bogate in E-uri, astfel incat ne putem pune intrebarea: „Si noi ce mai mancam?”. Raspunsul il gasim in primul volum al cartii prof. dr-ului Mencinicopschi, care include o lista cu toate E-urile pe care alimentele le pot contine si ne invata cum sa analizam corect ambalajul produselor pe care le consumam.

Cartea contine si cateva retete culinare sanatoase, recomandari pentru detoxifierea organismului, ne invata cum sa ne alegem vasele in care gatim si recomanda consumul zilnic de opt pahare de apa si cinci portii de fructe si legume proaspete.

  • Cartea „Si noi ce mai mancam?” este disponibila in reteaua Diverta si in marile lanturi de magazine, precum si online la www.doctormenci.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus