Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Skunk Anansie – cap de afis la B’estfest 2011

Skunk Anansie – cap de afis la B’estfest 2011

video_youtube

Trupa britanica Skunk Anansie, celebra pentru hituri precum „Hedonism” si „Because Of You”, va fi cap de afis la editia din 2011 a festivalului B’estfest. Conform site-ului oficial al trupei, www.skunkanansie.net, concertul din Romania va avea loc in 1 iulie, la Bucuresti, desi organizatorii B’estfest nu au dat niciun detaliu referitor la perioada sau locatia festivalului, a carui editie de anul trecut a fost anulata.

Skunk Anansie este o trupa britanica formata din Skin (Deborah Dyer), Cass (Richard Keith Lewis), Ace (Martin Ivor Kent) si Mark Richardson. Formata in martie 1994, trupa s-a destramat in 2001 si apoi s-a reunit in 2009. In perioada de despartire, Skin a lansat doua albume solo – „Fleshwounds” (2003) si „Fake Chemical State” (2006), Ace a colaborat cu Shingai Shoniwa, de la Noisettes, si Skye, de la Morcheeba, la albumul „Still Hungry”, Cass a inregistrat albumul „Scars” cu Gary Moore, iar Mark s-a alaturat trupei Feeder.

In 2004, Skunk Anansie a fost desemnata cea mai de succes trupa britanica din perioada 1952-2003 de catre Guinness Book of British Hit Singles & Albums.

  • Skunk Anansie a lansat cinci albume: „Paranoid and Sunburnt” (1995), „Stoosh” (1996), „Post Orgasmic Chill” (1999), „Smashes and Trashes” (2009) si „Wonderlustre” (2010).
  • Printre hiturile Skunk Anansie se numara: „Selling Jesus”, „Weak”, „All I Want”, „Twisted (Everyday Hurts)”, „Hedonism”, „Charlie Big Potato”, „You’ll Follow Me Down”, „Because Of You” si „My Ugly Boy”.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns